6948625768 Τέρμα Λαρίσης, Βόλος nikosrousosgr@gmail.com
 
 
 
RN CONSTRUCTIONS
Ρούσος Νικόλαος | Μεταλλικές - Βιομηχανικές Κατασκευές - Προκατασκευασμένα Σπίτια - Ψυκτικοί Θάλαμοι Βόλος


Η επιχείρησή μας “RN CONSTRUCTIONS” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, δραστηριοποιείται από το 2000 στις μεταλλικές κατασκευές, παρέχοντας σύγχρονες, κομψές ποιοτικές λύσεις, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Διαθέτοντας εξειδικευμένα συνεργεία αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας παντός είδους μεταλλικές και βιομηχανικές κατασκευές, μεταλλικά κτίρια, προκατασκευασμένα σπίτια, μεταφερόμενους οικίσκους καθώς και επεκτάσεις δωματίων με πάνελ.

Παράλληλα, κατασκευάζει ψυκτικούς θαλάμους και κιόσκια, ενώ μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας και αλλαγές σκεπών με πάνελ. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Το έμπειρο προσωπικό μας
  είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να εξετάσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια και την ακρίβεια και φέρνουμε στο τραπέζι προτάσεις που απαντούν σε κάθε κατασκευαστική σας ανάγκη.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, όλα αυτά τα χρόνια, η επιχείρησή μας, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, όσο δύσκολη και πολύπλοκη και αν είναι.
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σύγχρονες και κομψές κατασκευές που θα ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα και την μοναδική λειτουργικότητά τους.
 
 
 
 

 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.