6948625768 Τέρμα Λαρίσης, Βόλος nikosrousosgr@gmail.com
hero image
 
 
 
Μεταλλικές - Βιομηχανικές Κατασκευές
RN CONSTRUCTIONS | Ρούσος Νικόλαος Βόλος


Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, η επιχείρησή μας “RN CONSTRUCTIONS” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας μεταλλικές και βιομηχανικές κατασκευές στον Βόλο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και τις ιδανικότερες τεχνικές, μπορούμε να κατασκευάσουμε από την πιο απλή εώς και την πιο δύσκολη και απαιτητική μεταλλική και βιομηχανική κατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
    Κάγκελα
    Μεταλλικές Σκάλες
    Στέγαστρα - Κιόσκια
    Μεταλλικά Κτίρια
    Βιομηχανικά Κτίρια
    Ειδικές Κατασκευές
 
 
 
 
Μπορούμε να σας προτείνουμε τις λύσεις που ανταποκρίνονται κατάλληλα στις δομικές απαιτήσεις του χώρου σας αλλά και στις αισθητικές σας απαιτήσεις.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να αναλάβει την μελέτη, την κατασκευή και την ολοκλήρωση οποιασδήποτε μεταλλικής και βιομηχανικής κατασκευής, στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι πρωτοποριακές τεχνικές, η αξιοπιστία των κατασκευών μας, η εγγυημένη παράδοση του έργου στο προσυμφωνημένο χρόνο, καθώς και οι οικονομικές τιμές μας έχουν κατατάξει ως μία από τις πλέον αξιόπιστες και αναγνωρίσιμες επιχειρήσεις του κλάδου.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.