6948625768 Τέρμα Λαρίσης, Βόλος nikosrousosgr@gmail.com
hero image
 
 
 
Προκατασκευασμένα Σπίτια
RN CONSTRUCTIONS | Ρούσος Νικόλαος Βόλος


Η επιχείρησή μας “RN CONSTRUCTIONS” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή προκατασκευασμένων σπιτιών, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες.

Με έμφαση στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε προκατασκευασμένα σπίτια ενώ συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους τεχνίτες, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με το κλειδί στο χέρι.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Μαζί δημιουργούμε το ιδανικό προκατασκευασμένο σπίτι!
   
  Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξει το μέγεθος, τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διαρρύθμιση και γενικότερα το ύφος του σπιτιού που ονειρεύεται, σύμφωνα με τις ανάγκες της οικογένειάς σας.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, για την κατασκευή του προκατασκευασμένου σπιτιού σας, εμείς θα αναλάβουμε να τις κάνουμε πράξει και να σας παραδώσουμε το σπίτι που πάντα θέλατε.
   
 
 
 
Μεταφερόμενοι Οικίσκοι
 
Παράλληλα, η επιχείρησή μας, μπορεί να κατασκευάσει μεταφερόμενους οικίσκους, στις επιθυμητές διαστάσεις και προσαρμοσμένοι πάντα στις εξατομικευμένες σας ανάγκες.

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την κατασκευή του προκατασκευασμένου σπιτιού που επιθυμείτε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο, οι εξειδικευμένοι τεχνίτες και τα έμπειρα συνεργεία μας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για τη σωστή και ασφαλή ολοκλήρωση του προκατασκευασμένου σπιτιού σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.