6948625768 Τέρμα Λαρίσης, Βόλος nikosrousosgr@gmail.com
hero image
 
 
 
Ψυκτικοί Θάλαμοι
RN CONSTRUCTIONS | Ρούσος Νικόλαος Βόλος


Με βαθιά γνώση στο χώρο, η επιχείρησή μας “RN CONSTRUCTIONS” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την κατασκευή του ψυκτικού θαλάμου που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την κατασκευή του ιδανικού ψυκτικού θαλάμου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
    Κατασκευή στις διαστάσεις που θέλετε
    Για οποιονδήποτε τύπο πόρτας
    Ποικιλία πάχους mm ανάλογα στις ανάγκες σας
    Αξιοπιστία και ασφάλεια
   
  Όλοι οι ψυκτικοί θάλαμοι που κατασκευάζουμε διακρίνονται από τεχνική αρτιότητα, εύρυθμη λειτουργία σε βάθος χρόνου, μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης και βέλτιστο τεχνοοικονομικά κόστος κατασκευής.
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Η πολυετής εμπειρία μας, σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας, μας δίνουν το συγκριτικό πλεονέκτημα της δυνατότητας να ανταποκρινόμαστε με αξιοπιστία σε οποιαδήποτε σχετική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.